FEM3 CAFÉ
Otthondíszítés saját kezűleg

A Csináld magad mozgalom lényege az önálló lakásdíszítés kezdeményezése, amely magában foglalja a régi bútorok feújítását, és saját tárgyak megalkotását is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: díszítés   fem3café_sk   kreatív   otthon

2016. május 4. 10:36Kapcsolódó anyagok
Gyógyulj a mandala erejével!
A mandala a hindu vagy a buddhista istenek vallási ábrázolása. Elkészítése egyfajta meditatív szertartás, gyógyító ereje is ebben rejlik. A FEM3 Caféba Kovács Andrea mandala készítő hozta el gyógyító remekműveit.
tovább
Egyedi ajándékok anyák napjára!
Bató Dóri kreatív blogger remek ötletekkel érkezett a műsorba, melyeket alkalmazva különleges, egyedi, és saját készítésű ajándékokat készíthetünk anyák napja alkalmából.
tovább
Smink ballagásra: a kevesebb több!
Miskolczi Kinga sminkmester szerint az egyik leginkább kerülendő lépés a ballagási smink elkészítésénél az erős satírozás. A kevesebb több, de ez nem azt jelenti, hogy a fényekkel való játékot, az extra csillogást mindenképp el kellene felejteni. Nézd meg, hogyan készíthetsz visszafogott, mégsem unalmas alkalmi sminket!
tovább
Különleges virágcsokrok ballagásra
A FEM3 Café vendége volt Mecz Gyöngyi virágkötő, aki megmutatta, milyen kreatív és különleges virágcsokrok készíthetőek ballagásra fiúknak és a lányoknak is egyaránt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS