FEM3 CAFÉ
Peter Srámek: Mama

Peter Srámek egy megható dallal lépett a FEM3 Café színpadára.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: FEM3Café_zene   peter srámek   zene

2016. augusztus 12. 9:33Kapcsolódó anyagok
Peter Srámek: Dobban a szív
A FEM3 Café színpadán A Nagy Duett sztárja: Péter Srámek! Hallgasd meg az énekes slágerét!
tovább
Peter Srámek: Hála Istennek, hogy ilyen párt kaptam
Az énekes nagyon örül, hogy Keleti Andi szorgalmasan készül, és hétről hétre jobb akar lenni. A Nagy Duett vasárnapi adásában Andinak komfortos terep volt a tánc, és Peter szerint nagyon nyugodt tanára is volt a koreográfia megtanulásakor.
tovább
Berki Krisztián okostelefont vett Peter Srámeknek
Peter Srámek elárulta, hogy Berkire szavaz majd A Nagy Duettben, nem pedig magukra. Krisztián még egy telefont is adott az énekesnek, hogy ez se legyen akadály…
tovább
Jimmy kedvenc ételét készítette el Srámek
Peter Srámek édesanyjával, Dariával elkészítette a brindzás sztrapacskát, amelyet Zámbó Krisztián is megkóstolt. Az énekes elmondta, hogy ez volt édesapja kedvenc étele, ezért Petert nagyon meg is dicsérte.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS