FEM3 CAFÉ
Megdöbbensz, ki volt Kiszel Tünde édesapja!

Tünde édesapja híres tudós volt, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szobrot is állítottak a tiszteletére. Tünci elmesélte, sok újszülött életét mentette meg az apukája, akire borzasztóan büszke...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: apa   fem3café_babafotó   kiszel tünde   szülő

2016. augusztus 16. 11:05Kapcsolódó anyagok
Kiszel Tünde lemaradt a forgatásról
Kiszel Tünde 24 órát töltött telefon nélkül, így lemaradt a forgatásról is. Nézd meg mi történt még a naptárdívával a telefonja nélkül!
tovább
Kiszel Tünde egy napig teljes önmegtartóztatásban élt!
A FEM3 Café műsorvezetői egy napra elzárták Tünci telefonját. A naptárdíva elárulta, igazi önmegtartóztatás volt számára ez a nap és, bár eleinte még okozott némi nehézséget, délutánra már egészen felszabadító érzés volt. Tünde még azt is megállta, hogy Donatella telefonjával szelfizzen!
tovább
Kiszel Tünde elbukhat egy munkát a mobilja miatt?
Egy kísérlet erejéig elvették Kiszel Tünde telefonját egy napra, hogy kiderüljön, hogyan bírja. Heller Csilla pszichológus szerint ennek nem negatív, hanem inkább pozitív hatása lehet a közérzetre. Bár Tünde akár még egy munkát is elbukhat, ha nincs nála a telefonja…
tovább
Együtt vadászik Kiszel Tünde, Czippán Anett és Berki!
Tüncivel és Makai Gábor pszichológussal a közösségi oldalak veszélyeiről és a lájkvadászokról beszélgettek a műsorvezetők. De még a beszélgetés előtt Kiszel Tünde megragadta az alkalmat, hogy elkészítsenek egy közös fotót, melyet azonnal meg is osztott, és ezzel már el is indult a ˝lájkvadászat˝!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS