FEM3 CAFÉ
Dobó Ági babát vár! Ismét a vízben vajúdást választaná?

Az egykori szépségkirálynő elmesélte, vízben vajúdott a szülés előtt, ám maga a szülés már nem a kádban történt, de ez a módszer nagyon sokat segített neki az ellazulásban. Dr. Ádám Zsolt szülész- nőgyógyász elárulta, miben segíthet a vízben vajódás vagy a vízben szülés…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dobó ági   szülés

2016. április 27. 10:56Kapcsolódó anyagok
Pásztor Anna: ˝Térjünk vissza az erőszakmentes szüléshez˝
Az énekesnő mindkét gyermekét császármetszéssel hozta világra, de elárulta sajnálja, hogy megindították nála a szülést és nem vártak tovább. Pásztor Anna szerint, ilyenkor segíthet leginkább egy dúla, mert így a kismamával együtt kérhetik, hogy ameddig nem veszélyeztetik sem a babát, sem az anyát, addig várjanak, hátha megindul a szülés. A dúlák emellett lelki támogatást adnak nemcsak az anyukának, de az édesapáknak is, mondta Dézsi Réka, dúla.
tovább
Így aludhatja át az éjszakát a baba!
Sokszor tanácstalanok az anyukák, mikor a babák rosszul, vagy egyáltalán nem alszanak. Hermánné Fogarassy Éva alvásterapeuta elmondta melyek a legfontosabb tényezők, amikre oda kell figyelni anak érdekében, hogy a gyermek jól és tartalmasan aludjon. Dobó Ági szépségkirálynő nagyon szerencsés, mert hamar átaludta az éjszakát a babája…
tovább
Szülésnél is segíthet a hangtálas kezelés!
 Manapság egyre népszerűbb, hogy a kismamák panaszainak enyhítésére alkalmazzák a hangtálas kezeléseket, ami akár a szülésben is segíthet, mondta Láng Enikő hangtál terapeuta.
tovább
Dobó Ági: ˝első nap hat balesetünk volt˝
Szülőknél mindig nagy fejtörést okoz a szobatisztaság kérdése. Mikor és hogyan fogjunk hozzá a pelus elhagyásához? Gitidiszné Gyetván Krisztina védőnő adott néhány jó tanácsot a FEM3 Caféban. Dobó Ági szépségkirálynő pedig saját tapasztalatait mesélte el.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS