FEM3 CAFÉ
Kreatív ötletek gyerekruhákhoz

Babák és kisgyermekek öltöztetése szinte minden évszakban komoly feladat elé állítja a szülőket. A különböző időjárási viszonyokra való felkészülésről, a praktikusságról és hogy hogyan érjük el a kényelmes viseletet, Szilvási Kata kreatív blogger adott tanácsokat. Mindemellett könnyen, otthon is megvalósítható ötletek is adott Szilvási Kata ahhoz, hogy a kinőtt ruhákat hogyan használjunk fel újként.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   kreatív   ruha

2016. augusztus 11. 10:50Kapcsolódó anyagok
Így készíts egyedi virágcserepet!
Kalmárné Éva virágkötő rengeteg ötlettel érkezett a műsorba, melyekkel egyedi virágládákat és cserepeket készíthetünk.
tovább
Így készíthetsz egyedi virágdíszeket textilből
Repané Paulovics Henrietta kreatív blogger megmutatta hogyan lehet egyedi, tavaszt idéző virágokat készíteni textilből és hurkapálcikából mindössze hét perc alatt.
tovább
Játék a kicsiknek otthoni alapanyagokból
Gyermekeink számára a legegyszerűbb, otthonunkban is megtalálható alapanyagokból könnyen készíthetünk ötletes és készségfejlesztő játékokat. Czech Linda kreatív blogger megmutatta hogyan!
tovább
Készíts trendi betűdekorációt!
Még mindig nagyon divatos lakásdíszként falra, ajtóra akasztani betűket vagy szavakat. Használhatod a kedvenc idézeteidet vagy olyan szavakat, amik tükrözik a személyiségedet. Mogyorósi G. Ilona, kreatív blogger megmutatta, hogyan készítheted el otthon, egyszerűen a mutatós dekorációt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS