FEM3 CAFÉ
Ezekkel a praktikákkal előzheted meg a striákat!

Mindent elárult Kriston Renáta bőrgyógyász a striákról, és megelőzésükről. Habár legtöbb esetben a nőknél fordult elő ez a szépséghiba, a férfiakat sem kíméli... A videóból kiderül hogyan előzhető meg a kialakulásuk.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3café_szakértő   szépség   szépségápolás

2016. augusztus 10. 10:32Kapcsolódó anyagok
Így építsd le a gátlásaidat az ismerkedésnél!
Az ismerkedésnél sokakban gátlások vannak, és nem merik megszólítani a kiszemelt félt. Hogy hogyan építsük le ezeket a gátakat, hogy könnyebben menjen az ismerkedés arról Hevesi Krisztina szexuálpszichológus beszélt a FEM3 Cafében.
tovább
A szakértő válaszol: klasszikus hikikomori eset
Pálos Adrienn pszichológus válaszolt arra, hogy hogyan kell kezelni a hikikomori betegséget, és a pszichológus elmondta, hogy milyen egy a kalasszikus hikikomori eset egy embernél.
tovább
A zárkózottság betegség?
Hikikomori egy tipikusan japán betegség, de ma már Európában is jellemző. Ez a betegség a belső zárkózottság, ami napjainkban leginkább a 20-as éveikben járó felnőtteket érinti, de Pálosi Adrienn pszichológus szerint veszélyeztetettnek tekinthető az általános iskolás korosztály is. A hihikomori betegség kiváltó okáról Pálosi Adrienn pszichológus beszélt.
tovább
A szakértő válaszol: néha már csak a válás segít?
Roboz Zsóka életvezetési tréner szerint sok esetben a válás még mindig jobb a gyerek számára, mintha benne maradnának a szülők egy rossz kapcsolatban…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS