FEM3 CAFÉ
Elképesztően fontos fellépés vár Király Viktorra!

Az énekes, ikertestvére esküvője után hazatért egy kis időre Magyarországra,de nem sokáig marad, ugyanis egy nagyon fontos fellépés előtt áll. Hogy mi az, kiderül a FEM3 Café videójából!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: celeb   fem3café_babafotó   király linda   király viktor

2016. április 25. 10:05Kapcsolódó anyagok
Király Viktor megszakította az amerikai fellépéseket...
Az amerikai The Voice-ot követően az énekest New York utcáin is felismerik. A versenyről azt mondta, hogy ha nem nyersz, csak rajtad múlik, mi lesz belőled. Amerikában folyamatosan kap lehetőségeket, amelyek megszervezésében testvére, Ben segít neki. A kinti munkáit megszakította azzal ,hogy egy hónapra hazalátogatott, de úgy gondolja, ez természetes velejárója a karrierjének.
tovább
Király Linda megálmodta Viktor sikerét?
Testvére nevezte be Viktort az amerikai Voice-ba. Linda elárulta, egyik éjszaka álmot látott és utána jött az e-mail a műsorról. Hogy miről szólt az álom, azt babonából nem árulta el, de azt mondta, ez ösztönözte arra, hogy elküldje testvére jelentkezését.
tovább
Nagyon szegény körülmények között éltek Király Lindáék
A Király testvérek édesanyja mesélt arról, hogy boldogult három kisgyerekkel Amerikában, amikor még nagyon szegény körülmények között éltek…
tovább
Király Viktor már kisfiúként is jóképű volt!
A strandolós családi fotón jól látszik, hogy Viktorért gyerekként is biztosan odavoltak a lányok. Nézd meg mennyit változott tinédzser kora óta Linda és Viktor!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS