FEM3 CAFÉ
Mozogjunk az irodában!

Nagyon hasznos lehet, ha óránként kicsit átmozgatjuk a testünket a munkaidő közben is. Nem kell bonyolult gyakorlatokra gondolni, Kovács Attila személyi edző megmutatja, mit kell tennünk!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   mozgás   sport

2016. április 19. 11:31Kapcsolódó anyagok
Fejlesztő gyakorlatok kisgyerekeknek
Számos fejlesztő gyakorlat létezik kisgyermekek számára is. Gálik Csilla óvodapedagógus és kis segédjei labdás feladatokat mutattak be, melyek a koncentrációra és a testtartásra is jó hatással vannak.
tovább
Tavaszi megújulás jógával
A tavasz beköszöntével egyre jobban erősödik bennünk a megújulás igénye. Diószegi Ádám jógaoktató mesélt a megújulás lényegéről, Szűcs Anita pedig bemutatta a megújító gyakorlatokat.
tovább
Fitt percek: Hasizom erősítés Szentgyörgyi Rómeóval
Szentgyörgyi Rómeó személyi edző csupa olyan hasizom erősítő gyakorlatot hozott magával ami a gerincre is jó hatással van, hiszen a gerinc egészsége rendkívül fontos a test épségének megőrzése érdekében
tovább
Hozd magad formába a bikiniszezonra!
Vészesen közeleg a bikiniszezon, éppen ezért jobb ha már most elkezdünk edzeni! A Fem3 Café vendége Micán Klára személyi edző volt, aki olyan gyakorlatokat mutatott, amik a nők kritikus testrészeit edzi meg, ilyen például a comb, a fenék és a has.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS