FEM3 CAFÉ
Gyógyulj a mandala erejével!

A mandala a hindu vagy a buddhista istenek vallási ábrázolása. Elkészítése egyfajta meditatív szertartás, gyógyító ereje is ebben rejlik. A FEM3 Caféba Kovács Andrea mandala készítő hozta el gyógyító remekműveit.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sk   gyógyulás

2016. augusztus 10. 10:52Kapcsolódó anyagok
Készíts nyomdát házilag!
A gyermekek imádnak nyomdázni, kedvenc játékukat, pedig akár mi magunk is el tudjuk készíteni. Seufert-Szántó Orsolya kreatív blogger megmutatja, milyen praktikákkal tudunk házinyomdát készíteni, ami akár gyermekzsúr meghívó díszítésére is szolgál…
tovább
Otthoni praktikák a szép ajkakért!
A tavasz is számos időjárási viszontagságot tartogat bőrünk számára. Fontos, hogy külön hangsúlyt fektessünk az ajkak ápolására. Tugyi Márta kozmetikus bemutatott pár otthoni fortélyt, annak érdekében, hogy ajkaink szépek és egészségesek legyenek.
tovább
Kreálj órát pizzásdobozból!
Mogyorósi G. Ilona kreatív blogger az üres dobozok megannyi felhasználási lehetőségét mutatta be. Ha netán unatkoznál a gyerekekkel, készíthetsz bábszínházat, de még a virágokat is díszesen helyezheted el benne.
tovább
Készíts cuki állatokat PET palackból!
Gesztes Ági dekoratőr, a FEM3 Caféban bemutatta, hogyan készíthető teknős és bálna játék a kicsiknek, PET palackból és más háztartási eszközből.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS