FEM3 CAFÉ
Gyönyörű ˝sellő˝ volt Madár Vera az esküvőjén!

A Jóban Rosszban színésznője családi emlékeit idézte fel a FEM3 Caféban. Már édesanyja is a korát megelőző esküvőiruha-költeményben ment férjhez, így Vera is szakított a hagyományokkal, és egy sellőfazonú ruhát viselt. Nézd meg életének többi képét is!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: jóban rosszban   jóban rosszban szereplők   madár vera   madár veronika

2016. augusztus 10. 9:30Kapcsolódó anyagok
Singh Viki: Még nem vagyok érett az anyaságra
˝Arra még nem vagyok elég harmincas˝, mondta az énekesnő. Viki bevallotta, édesapja már nagyon szeretné, ha férjhez menne és családot alapítana, de ő még nem érzi úgy, hogy készen állna.
tovább
Madár Veráék paradicsommal dobálták Lázár séfet...
...de nem azért, mert haragudtak a műsorvezetőre, az egyik versenyszám követelte meg ezt a háziasszonyoktól.
tovább
Madár Verának a sütés a gyerekkorát idézi
Madár Vera elmesélte, a süteménysütésről a gyerekkora ugrik be, mert kiskorában szeretett ˝képzeletben sütni˝, vagyis gyurmázni.
tovább
Madár Vera leőrölte a chilimalmot?
A főzés megmérettetés során hagymás babbal mérték össze tudásukat a háziasszonyok. Mindenki az ízlése szerint fűszerezte - Cseke Katinka mindent sósan szeret, Madár Vera pedig azért aggódott, hogy túlzásba vitte a chillit.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS