FEM3 CAFÉ
Tavaszi megújulás jógával

A tavasz beköszöntével egyre jobban erősödik bennünk a megújulás igénye. Diószegi Ádám jógaoktató mesélt a megújulás lényegéről, Szűcs Anita pedig bemutatta a megújító gyakorlatokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_fitnesz   jóga   tavasz

2016. április 14. 10:48Kapcsolódó anyagok
Magasabb szeretnél lenni? Jógázz!
Pár centivel magasabb lehetsz, ha kipróbálod Spala Korinna jógagyakorlatait.
tovább
Jóga kezdőknek: egyszerű ülőgyakorlatok
A jóga alapjai az egyszerű ülőgyakorlatok, azaz a meditációs helyzetek és a légzésfigyelés. Sugár Berci bemutatja hogyan kell helyesen végezni akár a szabadban is…
tovább
Így indítsuk be a köldökcsakránkat!
Indítsd be a köldökcsakrád jóga mozdulatokkal a jobb közérzet érdekében, illetve fontos szerepe van az emésztésben is. A jóga gyakorlatokban Rácz Gigi jógaoktató adott útmutatót.
tovább
Így jógázz új technikával!
Alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A modern jóga gyakran tartalmaz a hinduizmusból származó tradicionális elemeket, mint például az erkölcsi és etikai alapelveket is. Puskás Beatrix és Patric Hilva, jógaoktatók megmutatták, hogyan jógázzunk új technikával!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS