FEM3 CAFÉ
Fitt percek: Hasizom erősítés Szentgyörgyi Rómeóval

Szentgyörgyi Rómeó személyi edző csupa olyan hasizom erősítő gyakorlatot hozott magával ami a gerincre is jó hatással van, hiszen a gerinc egészsége rendkívül fontos a test épségének megőrzése érdekébenNézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   szentgyörgyi rómeó

2016. április 13. 10:56Kapcsolódó anyagok
Szentgyörgyi Rómeó megmutatta, hogyan formálhatod a lovaglóizmodat!
Mi is az a lovaglóizom? Miért van rá szükség? A személyi edző ezekre is választ ad, és elárulja azt is, hány perc futással dolgozhatsz le egy falatka kolbászt.
tovább
Formás vádli két hét alatt!
Ha izmosabb, mutatósabb alsó lábszárra vágysz, érdemes néhány speciális gyakorlatot bevetned. A tökéletes eredmény eléréséhez próbáld ki Szentgyörgyi Rómeo személyi edző tippjeit!
tovább
A tökéletes nyújtás Szentgyörgyi Rómeóval
Sokan feledkeznek meg edzés után a nyújtásról, pedig elengedhetetlen része a sportolásnak, hiszen akár sérüléshez is vezethet. Szentgyörgyi Rómeó megmutatja, hogyan, milyen gyakorlatokat végezzünk edzés után.
tovább
Családi aerobik az ünnepekre
 Aki formában szeretné tartani magát karácsonykor, annak Szentgyörgyi Rómeó, személyi edző mutatott otthon, a családdal együtt is végezhető aerobik gyakorlatokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS