FEM3 CAFÉ
Bódiék Thaiföldről segítették Márió munkáját

Márió, munkásságának 15. évi jubileumi lemezén dolgozott közösen a Bódi házaspárral. Margó és Guszti thaiföldi útjuk alatt dolgozott az új szerzeményen...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bódi guszti   bódi margó   fem3 café

2016. április 11. 12:06Kapcsolódó anyagok
Bódi Margó és Bódi Guszti: Milyen a világ
Egész délelőtt Bódi Margó és Bódi Guszti voltak a Fem3Café énekes vendégei.
tovább
Bódi Guszti nem fogja meg Margó kezét?
Három hónapot töltött Thaiföldön Bódi Guszti és Margó. Elárulták, a hagyományaik szerint a férfi nem kényeztetheti a nőt, nem fogja meg a kezét, nem öleli meg mások előtt, ám ott ez másképp volt…
tovább
Bódi Margó bevállalta: 30 napig guggolni fog
Berki vette rá Bódi Margót, hogy mindketten csináljanak meg napi harminc guggolást egy hónapon keresztül, majd a bizonyítékként készített felvételeket küldjék el egymásnak. Margó elárulta, hogy szokta ezt a gyakorlatot végezni, de a helyes végrehajtást Kovács Attila személyi edző mutatta meg neki a FEM3 Caféban.
tovább
Bódi Margó egy hadseregre főz
Margó az egész stábnak megsütötte a csirkemellcopfocskáit, amelyet nyársra tűzve tálalt. Sikerének titka a megsütött pritaminpaprika-krém fűszerezésében rejlik. Az énekesnő - Rubint Rékával együtt - általában kétszer, vagy akár háromszor több ételt készít, mint amennyit a család vagy a barátok el tudnak fogyasztani, mert szerinte nincs cikibb annál, ha a lakoma közben elfogy valami.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS