FEM3 CAFÉ
Erdélyi Mónika egy nőcsábász áldozata lett?

A Goodbye Charlie című darabban Erdélyi Mónika is színre lép,  mint Fábián Anita előző életbeli szeretője.. Gergely Róbert pedig elárulja, miben rejlik a szívtiprók vonzereje...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: erdélyi mónika   fábián anita   gergely róbert

2016. április 11. 11:37Kapcsolódó anyagok
Erdélyi Mónika megtapogatta a dagadó izmokat
Bicepszre gyúrt Joshi Bharat Czanik Balázs testvérével, Krisztiánnal. Mónika pedig csak ámult a dagadó izmokon, sőt még meg is tapogatta az edző karját…
tovább
Tudod, mi Erdélyi Mónika eredeti foglalkozása?
Gergely Róbert egy színházi szerepre kérte fel a műsorvezetőt, akiről a FEM3 Caféban kiderült, mennyi mindenhez ért. Fiatalkorában színésznő vagy pszichológus szeretett volna lenni, de végül közgazdászként végzett. Egyetemi képzésben elvégzett egy párkapcsolati terápia kurzust, e mellett pedig a cukrászathoz is ért.
tovább
Berki Krisztián: ˝Én a Mónikának adnék szájra puszit˝
 Mónika azonban inkább eltekintene ettől az élménytől...
tovább
Mónika: ˝De szép vagyok!˝
Gál Gabriella divatillusztrátor a Mónikáról készített rajzot is kiszínezte. A műsorvezetőnek annyira tetszett saját portréja, hogy nem győzte dicsérni Gabriellát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS