FEM3 CAFÉ
Kertimunka hátfájás nélkül? Lehetséges!

Itt a tavasz és a kertészkedés ideje... a sok munka azonban megviseli a gerincet és az ízületeket, ezért Almási Csilla gerinctréner a hátfájdalom elkerülés érdekében praktikus tanácsokat hozott magával.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitt   gerinc   kertészet

2016. április 11. 11:17Kapcsolódó anyagok
A legújabb mozgásdivat az extra zsírégetésért
Haraszti Péter edző látogatott el a FEM3 Café-ba ahol bemutatta az új mozgás őrületet, a köredzést. A gyakorlat lényege, hogy a feladatokat körforgás szerűen folyamatosan ismételgetni kell, és csak pár másodpercig szabad pihenni. Ez a mozgásforma egyszerre növeli az izomtömeget és égeti a zsírt, így tökéletes választás azoknak akik  szálkásítani szeretnék testüket.
tovább
Nyújtsatok párosan a szabadban!
Kovács Dorina és Kármán Fanni személyi edzők különleges nyújtógyakorlatokat hoztak magukkal, amihez nincs szükség másra csak egy (edző)társra.
tovább
Jóga kezdőknek: egyszerű ülőgyakorlatok
A jóga alapjai az egyszerű ülőgyakorlatok, azaz a meditációs helyzetek és a légzésfigyelés. Sugár Berci bemutatja hogyan kell helyesen végezni akár a szabadban is…
tovább
Így jógázz új technikával!
Alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A modern jóga gyakran tartalmaz a hinduizmusból származó tradicionális elemeket, mint például az erkölcsi és etikai alapelveket is. Puskás Beatrix és Patric Hilva, jógaoktatók megmutatták, hogyan jógázzunk új technikával!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS