FEM3 CAFÉ
Készíts cuki állatokat PET palackból!

Gesztes Ági dekoratőr, a FEM3 Caféban bemutatta, hogyan készíthető teknős és bálna játék a kicsiknek, PET palackból és más háztartási eszközből.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   fem3café_sk   játék   üveg

2016. április 8. 11:41Kapcsolódó anyagok
Otthoni praktikák a szép ajkakért!
A tavasz is számos időjárási viszontagságot tartogat bőrünk számára. Fontos, hogy külön hangsúlyt fektessünk az ajkak ápolására. Tugyi Márta kozmetikus bemutatott pár otthoni fortélyt, annak érdekében, hogy ajkaink szépek és egészségesek legyenek.
tovább
Így készíts egyedi virágcserepet!
Kalmárné Éva virágkötő rengeteg ötlettel érkezett a műsorba, melyekkel egyedi virágládákat és cserepeket készíthetünk.
tovább
Így készíthetsz egyedi virágdíszeket textilből
Repané Paulovics Henrietta kreatív blogger megmutatta hogyan lehet egyedi, tavaszt idéző virágokat készíteni textilből és hurkapálcikából mindössze hét perc alatt.
tovább
Játék a kicsiknek otthoni alapanyagokból
Gyermekeink számára a legegyszerűbb, otthonunkban is megtalálható alapanyagokból könnyen készíthetünk ötletes és készségfejlesztő játékokat. Czech Linda kreatív blogger megmutatta hogyan!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS