FEM3 CAFÉ
A legújabb mozgásdivat az extra zsírégetésért

Haraszti Péter edző látogatott el a FEM3 Café-ba ahol bemutatta az új mozgás őrületet, a köredzést. A gyakorlat lényege, hogy a feladatokat körforgás szerűen folyamatosan ismételgetni kell, és csak pár másodpercig szabad pihenni. Ez a mozgásforma egyszerre növeli az izomtömeget és égeti a zsírt, így tökéletes választás azoknak akik  szálkásítani szeretnék testüket.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitt   fogyás   izom   zsírbontás

2016. augusztus 8. 10:18Kapcsolódó anyagok
Magasabb szeretnél lenni? Jógázz!
Pár centivel magasabb lehetsz, ha kipróbálod Spala Korinna jógagyakorlatait.
tovább
Új magyar mozgásforma: capoera aerobik
Czanik Balázs két sportág újszerű keveredését mutatta be. A capoera aerobik a capoeirából átvett táncos elemekkel vegyített aerobik stílus. A sportágat hazánkban fejlesztették ki, de ma már külföldön is nagy népszerűségnek örvend.
tovább
Kímélő edzésgyakorlatok
Juhász Anita, személyi edző a jól ismert edzésgyakorlatokat mutatta be úgy, hogy közben ne húzódjon meg egy izmunk se.
tovább
Gimnasztika gyakorlatok pilates elemekkel
Hidvégi Andrea pilates oktató, mutatott előkészítő gyakorlatokat, melyeket akár otthon vagy futás előtt is érdemes kipróbálnod!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS