FEM3 CAFÉ
Új magyar mozgásforma: capoera aerobik

Czanik Balázs két sportág újszerű keveredését mutatta be. A capoera aerobik a capoeirából átvett táncos elemekkel vegyített aerobik stílus. A sportágat hazánkban fejlesztették ki, de ma már külföldön is nagy népszerűségnek örvend.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: czanik balázs   fem3café_fitnesz   fitnesz

2016. április 1. 10:25Kapcsolódó anyagok
Szentgyörgyi Rómeó megmutatta, hogyan formálhatod a lovaglóizmodat!
Mi is az a lovaglóizom? Miért van rá szükség? A személyi edző ezekre is választ ad, és elárulja azt is, hány perc futással dolgozhatsz le egy falatka kolbászt.
tovább
Így indítsuk be a köldökcsakránkat!
Indítsd be a köldökcsakrád jóga mozdulatokkal a jobb közérzet érdekében, illetve fontos szerepe van az emésztésben is. A jóga gyakorlatokban Rácz Gigi jógaoktató adott útmutatót.
tovább
Kímélő edzésgyakorlatok
Juhász Anita, személyi edző a jól ismert edzésgyakorlatokat mutatta be úgy, hogy közben ne húzódjon meg egy izmunk se.
tovább
Így jógázz új technikával!
Alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A modern jóga gyakran tartalmaz a hinduizmusból származó tradicionális elemeket, mint például az erkölcsi és etikai alapelveket is. Puskás Beatrix és Patric Hilva, jógaoktatók megmutatták, hogyan jógázzunk új technikával!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS