FEM3 CAFÉ
Így indítsuk be a köldökcsakránkat!

Indítsd be a köldökcsakrád jóga mozdulatokkal a jobb közérzet érdekében, illetve fontos szerepe van az emésztésben is. A jóga gyakorlatokban Rácz Gigi jógaoktató adott útmutatót.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_fitnesz   jóga

2016. március 31. 10:46Kapcsolódó anyagok
Szentgyörgyi Rómeó megmutatta, hogyan formálhatod a lovaglóizmodat!
Mi is az a lovaglóizom? Miért van rá szükség? A személyi edző ezekre is választ ad, és elárulja azt is, hány perc futással dolgozhatsz le egy falatka kolbászt.
tovább
Kímélő edzésgyakorlatok
Juhász Anita, személyi edző a jól ismert edzésgyakorlatokat mutatta be úgy, hogy közben ne húzódjon meg egy izmunk se.
tovább
Így jógázz új technikával!
Alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A modern jóga gyakran tartalmaz a hinduizmusból származó tradicionális elemeket, mint például az erkölcsi és etikai alapelveket is. Puskás Beatrix és Patric Hilva, jógaoktatók megmutatták, hogyan jógázzunk új technikával!
tovább
Kerek popsi tavaszra
Kovács Attila, személyi edző mutatta meg, hogyan formáljuk a popsit saját testsúlyunkkal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS