FEM3 CAFÉ
Meglepő módon gondolkodik a drogokról a Happy Gang frontembere

Vállalja hogy öt évig füvezett állandó jelleggel Moha a Happy Gang frontembere, és olykor erősebb szereket is kipróbált, ám hét éve teljesen tiszta. Az énekes azt mondja, ez teljesen rendben van, ezt is meg kellett élnie…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: drog   énekes   fem3café_joshi

2016. március 31. 10:36Kapcsolódó anyagok
Pachmann Péter: ˝Szerelem volt, óriási szerelem˝
A műsorvezető lánya a napokban tölti első születésnapját. Péter azt mondta, hogy most látja csak, hogy valóban létezik az apa-lánya közötti óriási szerelem. ˝Egy angyalt látok benne, egy csodát˝ - mondta el a műsorvezető, és hozzátette: szerencsére sok időt töltenek együtt, ezért úgy érzi, a felesége is elégedett vele.
tovább
Lajcsi: ˝bemásztak a kerítésen, mint egy gyilkoshoz˝
Az ország trombitása őszintén mesélt Joshinak az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Elmondta, hogy amikor berontottak hozzájuk, azt hitte, hogy ez nem is vele történik, mindemellett viszont nyugodt volt, még akkor is, mikor elvitték a rendőrautóval. Most is nyugodt, hiszen úgy véli, ha kiderül az igazság, ártatlansága is bebizonyosodik.
tovább
Judy: ˝Soha nem éreztem azt, hogy véget kell vetni az életemnek˝
Tizennyolc év telt el az énekesnő szörnyű balesete óta, melyben az arca nagy részét elvesztette. Judy elárulta, korábban mindig a szépséggel volt elfoglalva és folyton elégedetlenkedett, talán ezért történt vele mindez. A műtétek után nehezen szokta meg az új arcát, mely a mai napig zsibbad, de szerencsésnek érezte magát azért, hogy életben maradt.
tovább
Mc Hawer a szakításról: Megfojtottuk egymást
Koczka Gézának két és fél év alatt két kéthetes kapcsolata ment tönkre. Úgy gondolja, mindez azért lehet, mert görcsösen próbált találni valakit, és a sok érzelemhiányt próbálta ráontani az aktuális partnerre. Legutóbbi párja túl soknak találta mindezt, jelenleg pedig nagyon egyedül van.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS