FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint nem beszél párkapcsolatáról édesapjának?

Az énekes rendhagyó módon édesapjával és testvérével ment el kikapcsolódni pár napra. Elárulta, a vakáció során jobban megnyíltak egymásnak, és olyan dolgokról is beszéltek, melyekről azelőtt nem. Bálint ugyanis ritkán tárgyalta meg párkapcsolati dolgait az édesapjával…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekes   gájer bálint

2016. március 30. 11:44Kapcsolódó anyagok
Gájer Bálint: Man in the mirror
Hallgasd meg az énekes Man in the mirror című dalát!
tovább
Gájer Bálint: My first, my last, my everything
Egész délelőtt Gájer Bálint volt a FEM3 Café énekes vendége.
tovább
Gájer Bálint: Bomba
Hallgasd meg Te is Gájer Bálint Bomba című dalát!
tovább
Gájer Bálint: nem vagyok nagy virágvásárló
Az énekes a Valentin-napon is koncertezik majd, de párjával, Brigivel is terveznek kimozdulni. Amennyiben lesz két-három szabad napjuk, akkor valószínűleg wellnessezni mennek majd. Bálint nem nagy virágvásárló, hiszen úgyis elhervadnak a növények, de úgy gondolja, a gesztus a fontos.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS