FEM3 CAFÉ
Kustánczi Lia tudta, hogy Danikát kell örökbe fogadnia

A DJ nem rég fogadta örökbe Danikát, aki gyakorlatilag 24 órás felügyeletet igényel. Ám Lia ezt nem bánja, azt mondja, amikor megpillantotta, rögtön tudta, hogy magához kell vennie…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   dj   kustánczi lia   kutya

2016. március 30. 11:41Kapcsolódó anyagok
Sokan megdöbbennek Kustánczi Lia érintésétől
A csinos DJ elárulta, ha valakinek meg szeretne köszönni egy beszélgetést, akkor búcsúzáskor megérinti a másik könyökét. Ezt a legtöbben jóleső döbbenettel fogadják, mert érzik, hogy őszinte beszélgetésben volt részük. Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szerint, nagyon fontos a kommunikációnak ez a csatornája a társas kapcsolatokban és a szexuális életben is.
tovább
Kustánczi Lia tippjei a lájkmágnes szelfikért
A szelfikészítés szabályairól és az életveszélyes fotók hátrányairól Pálfi Norbert reklámszakember és Kustánczi Lia lemezlovas beszéltek. A reklámszakember szerint nem szabad összekeverni a látványt a valósággal, emellett egy veszélyes szelfinél népszerűbbek például azok, amelyek egy hírességgel készültek. Lia megválogatja, milyen fotókat posztol magáról, de fontosnak tartja, hogy egy nő ne mutasson sokat magáról a képeken.
tovább
Parázs vita alakult ki Kustánczi Lia és Tibi bácsi között
Tibi bácsi szerint Lia körülbelül 200 ember előtt játszik a külföldi klubokban. Ám a szexi DJ ezzel vitába szállt, ugyanis ő általában többezer embernek zenél…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS