FEM3 CAFÉ
Játék a kicsiknek otthoni alapanyagokból

Gyermekeink számára a legegyszerűbb, otthonunkban is megtalálható alapanyagokból könnyen készíthetünk ötletes és készségfejlesztő játékokat. Czech Linda kreatív blogger megmutatta hogyan!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sk   gyerek   játék   kreatív

2016. március 30. 11:18Kapcsolódó anyagok
Egyszerű tárgyakból kreatív díszek dekortapasszal!
Egy egyszerű tárgyból akár pillanatok alatt bohókás, és színes használati eszközt készíthetünk. Nem kell más hozzá csak egy dekortapasz. Brandt Dia kreatív blogger megmutatta, hogyan is tudunk egyszerű de nagyszerű tárgyakat készíteni.
tovább
Színpompás zöldséggel festett tojások - Próbáld ki!
Az egyszerű és könnyen beszerezhető természetes alapanyagokkal is gyönyörű húsvéti tojásokat festhetsz. Barcza Zsuzsa dietetikus megmutatja milyen növényeket érdemes használni.
tovább
Készíts izgalmas barkavariációkat húsvétra!
 Szentpéteri Szabolcs virágkötő elárulta, miért kuriózumok a férfi virágkötők, és megmutatta milyen különleges dekorációkat készíthetsz húsvétra.
tovább
Hoppá! Fábián Anita locsolkodni járt a bátyjával
 A Jóban Rosszban színésznője nagyon irigyelte fiútestvérét, hogy pénzt kap a locsolásért, ezért gyerekkorában ő is vele tartott és meglocsolta például a nagymamáját. Bató Dóri kreatív blogger szerint is izgalmasabb a fiúk ˝feladata˝, mert a lányoknak csak otthon várják a locsolókat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS