FEM3 CAFÉ
Így jógázz új technikával!

Alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A modern jóga gyakran tartalmaz a hinduizmusból származó tradicionális elemeket, mint például az erkölcsi és etikai alapelveket is. Puskás Beatrix és Patric Hilva, jógaoktatók megmutatták, hogyan jógázzunk új technikával!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_fitnesz   jóga

2016. március 29. 11:18Kapcsolódó anyagok
Magasabb szeretnél lenni? Jógázz!
Pár centivel magasabb lehetsz, ha kipróbálod Spala Korinna jógagyakorlatait.
tovább
Kerek popsi tavaszra
Kovács Attila, személyi edző mutatta meg, hogyan formáljuk a popsit saját testsúlyunkkal.
tovább
Feszes test az ünnep után is!
Az ünnepek alatt előfordulhat, hogy felszedünk pár kilót. Ezek ellen Nagy Bettina személy edző mutat pár gyakorlatot, ami a felsőtestünket is kidolgozza…
tovább
Csípőlazító jógagyakorlatok a helyes tartásért
Medvegy Gergő és Mogyorósy Krisztina jógaoktatók csípőlazító gyakorlatokat mutattak be, amelyekkel a medence helyzetét lehet optimalizálni. Érdemes az ászanákat a kora reggeli vagy a kora esti órákra időzíteni, de tulajdonképpen bármikor lehet őket végezni, ha megfelelő nyugalmi állapotba tudunk kerülni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS