FEM3 CAFÉ
Nézd meg, hogyan locsolnak a Kerekes Band tagjai!

Fehér Viktor és Zsombor édesanyjuknak is köszönhetően őrzik a magyar és a tájjelegű hagyományokat, Fehér Jánosné meg fellépőruhát is készített a fiúknak. Viktor elmesélte, milyen meglepetés érte, amikor először volt a szülei falujában locsolni…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: hagyomány   húsvét   zene

2016. március 25. 11:05Kapcsolódó anyagok
Csibés mese rántottából!
 Marton Adri étel stylist készített cuki tojáskrémes csibéket perec alapra és gyönyörű virágoskertet zöldségekből.
tovább
Nézd meg a nyuszit, de ne vidd haza!
 Húsvétkor sajnos gyakran előfordul, hogy a gyerekek elő nyuszit kapnak ajándékba, majd a megunt állatot az ünnep után kidobják. Meier Krisztina a Nyúlmentő Alapítvány elnöke és Szalai Bálint a Tengerimalac-védő Egyesület elnöke azt tanácsolja, inkább csak látogassák meg a nyuszikat, de ne vásároljanak, csak abban az esetben, ha tényleg komolyan és hosszútávra terveznek a kisállattal.
tovább
Így válassz csokinyuszit a gyereknek!
Antal Emese dietetikus szerint már jóval kevesebb a piacon a kakaós étbevonóval készült csokoládé, és inkább minőségi alapanyagokból készült húsvéti tojásokkal fogunk találkozni a boltokban. Nagyon oda kell figyelni azonban a mértékre, mivel egy csokinyúlban akár egy felnőtt egész napi cukormennyisége is lehet.
tovább
Húsvéti szokások: mi köze a nyúlnak a tojáshoz?
A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. A kialakult népszokások több évszázados múltra nyúlnak vissza, de az ünnepi hagyománykör folyamatosan változóban van. Sári Zsolt, néprajzkutató elárulta, honnan erednek a szokásaink, mit jelent a piros tojás, és egyáltalán mi köze a nyúlnak a tojásokhoz…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS