FEM3 CAFÉ
Színpompás zöldséggel festett tojások - Próbáld ki!

Az egyszerű és könnyen beszerezhető természetes alapanyagokkal is gyönyörű húsvéti tojásokat festhetsz. Barcza Zsuzsa dietetikus megmutatja milyen növényeket érdemes használni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sk   húsvét   kreatív   ötlet   tojás

2016. március 25. 10:23Kapcsolódó anyagok
Így ellenőrizük a sonka minőségét!
A húsvét elengedhetetlen étele a sonka. Viszont nem mindegy, hogy milyen minőségű, illetve hogyan készítjük el. Árpás László sonkamester elárulta, hogyan ellenőrizzük azt, hogy egy sonka milyen minőségű.
tovább
Te mire gondolsz, ha meglátod ezt a húsvéti tojást?
Zsigóné Katalin népi iparművész egy különleges tojásdíszítő technikát hozott el magával, a tojáskarcolást.
A művésznő a tojásokat nem csupán díszítő elemeknek tekinti, hanem pszichológiai teszteknek is.
tovább
Lepd meg a vendégeidet egy bőséges lakomatállal!
Ásós Géza, szakács elárulta náluk igazi buli a húsvét, ezért mindig bőséges lakomával készülnek a vendégek fogadására. Próbáld ki te is a mennyei húsos tálat!
tovább
Tartalmas, csülkös menü húsvétra
Ásós Géza szakács a FEM3 Cafe konyhájában csülköt és zöldségeket sütött, és a tálalást pirított főtt tojással bolondította meg.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS