FEM3 CAFÉ
Te mire gondolsz, ha meglátod ezt a húsvéti tojást?

Zsigóné Katalin népi iparművész egy különleges tojásdíszítő technikát hozott el magával, a tojáskarcolást.
A művésznő a tojásokat nem csupán díszítő elemeknek tekinti, hanem pszichológiai teszteknek is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: díszítés   húsvét   pszichológia   tojás

2016. március 23. 11:56Kapcsolódó anyagok
Készíts izgalmas barkavariációkat húsvétra!
 Szentpéteri Szabolcs virágkötő elárulta, miért kuriózumok a férfi virágkötők, és megmutatta milyen különleges dekorációkat készíthetsz húsvétra.
tovább
Különleges kalácsok húsvétra
Lukács Lara gasztoblogger gyönyörű töltött kalácsokat készített húsos és vega változatokban is. A teljes munkamenet körülbelül két órát vesz igénybe, amelyben a tészta kelesztése is benne van.
tovább
Így készíts díszeket húsvétra, ha eltörik a tojás!
Bató Dóri, hobbi kézműves megmutatta mivel korrigálhatjuk a törött tojások hibáit, amik lehet, hogy nem is hibák, hanem szerencsés véletlenek.
tovább
Tojásos gyertyatartó
Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben praktikus lakásdekorációt készít, melyel újra lehet hasznosítani a tojások ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS