FEM3 CAFÉ
MÁZS: ˝nagyon megutáltatták velem a színészetet˝

Mészáros Árpád Zsolt elárulta, gyerekkorában nagyon megutáltatták vele a színészetet, ugyanis nem tetszett neki, hogy nőnek kellett öltöznie. Természetesen azóta ez megváltozott, és az élete lett a színészkedés, noha eredeti szakmájával több tízezer eurót is kereshetne külföldön…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_babafotó   fem3café_utazás   mészáros árpád zsolt

2016. augusztus 3. 11:19Kapcsolódó anyagok
Németh Kristóf színészi karrierje miatt nem lett olimpikon
A színész háromszoros országos sportlövő bajnok volt már tizennégy éves korában, de ekkor kiválasztották egy filmszerepre. Döntenie kellett, hogy sportkarrierjét építi tovább és profi versenyzőként él, vagy a színészi pályán próbálja ki magát. Németh Kristóf azt mondja, fájdalmas, de határozott döntést hozott és a sportlövészetet csak hobbiként folytatta.
tovább
Mészáros Árpád Zsolt elhagyta családját
Úgy tűnik, ez az időszak nem kedvez az énekesek magánéletének. Szinetár Dórához és Bereczki Zoltánhoz hasonlóan ...
tovább
Mészáros Árpád Zsolt egy véletlen baleset után tudta meg, hogy...
A népszerű színész, énekes 22 éves korában balesetet szenvedett egyik előadásának próbáján, de a kórházban ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS