FEM3 CAFÉ
Sportolj a szabadban gumikötéllel!

Ha átmozgató edzésre vágysz nincs szükséged másra, mint egy gumikötélre, mellyel könnyedén megmozgathatod minden izmodat. Szabó Péter életmód szakértő azt is megmutatta hogyan.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2016. március 18. 10:47Kapcsolódó anyagok
Cuki: Így edz kislányával Fésűs Nelly!
 Czanik Krisztián személyi edző segítségével Nelly és Elza Zorka megmutatta, milyen gyakorlatokat végezhet otthon, együtt baba és mama.
tovább
Csípőlazító jógagyakorlatok a helyes tartásért
Medvegy Gergő és Mogyorósy Krisztina jógaoktatók csípőlazító gyakorlatokat mutattak be, amelyekkel a medence helyzetét lehet optimalizálni. Érdemes az ászanákat a kora reggeli vagy a kora esti órákra időzíteni, de tulajdonképpen bármikor lehet őket végezni, ha megfelelő nyugalmi állapotba tudunk kerülni.
tovább
Szülés utáni alakformálás
Akár a szülés után első héttel neki lehet állni a belső regenerációnak – mondta el Beliczky Andrea szakedző, aki gyakorlatokat bemutatott a test felfrissítésére.
tovább
Gimnasztika gyakorlatok pilates elemekkel
Hidvégi Andrea pilates oktató, mutatott előkészítő gyakorlatokat, melyeket akár otthon vagy futás előtt is érdemes kipróbálnod!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS