FEM3 CAFÉ
Kromoszóma karnevál a Down-szindrómásokért

A Down-világnap alkalmából legalább ezer résztvevő érkezhet a kromoszóma karneválra, amelyről Kovács Henrietta, a Down Egyesület adományszervezője, Dr. Tóth Ágnes, és egy érintett fiatal, Novák György beszélt. A rendezvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a Down-szindróma nem betegség, hiszen lehet vele teljes értékű életet élni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: down-kór   down-szindróma   műsor

2016. március 18. 10:32Kapcsolódó anyagok
A kezdetektől segíti a szülőket a Down-alapítvány!
 Egy Down-szindrómás gyermek nevelése nem könnyű, de Steinbach Éva, a Down Alapítvány Down Dada Sorstárs Segítő Szolgálatának vezetője elmondta, ők mindenkinek segítenek már a legelején is. Megfelelő fejlesztéssel ugyanis szinte teljesen önálló életet élhetnek és csak kisebb segítségre van szükségük. Radoychich Elvira elárulta, kislányát Sárit és Down-szindrómás kisfiát, Ádámot ugyanúgy neveli, csak fiánál egy kicsit jobban odafigyel a fejlesztő játékokra.
tovább
Down-szindrómával a művészetek nyelvén
Gruisz Katalin, a Down Alapítvány elnöke volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Szirka, a Down-szindrómás kislány sok mindenre tanítja családját
Gyarmati Andrea és párja nehéz időszak előtt álltak, mikor megtudták, hogy megvan az esély arra, hogy Down-szindrómás gyermekük születik.
tovább
700 terhességből 1 Down-szindrómás gyermek születik hazánkban
Megismerhettétek az egyik legismertebb genetikai anomália, a Down-szindróma kialakulását.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS