FEM3 CAFÉ
Cuki: Így edz kislányával Fésűs Nelly!

 Czanik Krisztián személyi edző segítségével Nelly és Elza Zorka megmutatta, milyen gyakorlatokat végezhet otthon, együtt baba és mama.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fésűs nelly   fitnesz   gyerek   gyereknevelés   sport   szülés

2016. augusztus 3. 10:59Kapcsolódó anyagok
Csípőlazító jógagyakorlatok a helyes tartásért
Medvegy Gergő és Mogyorósy Krisztina jógaoktatók csípőlazító gyakorlatokat mutattak be, amelyekkel a medence helyzetét lehet optimalizálni. Érdemes az ászanákat a kora reggeli vagy a kora esti órákra időzíteni, de tulajdonképpen bármikor lehet őket végezni, ha megfelelő nyugalmi állapotba tudunk kerülni.
tovább
Szülés utáni alakformálás
Akár a szülés után első héttel neki lehet állni a belső regenerációnak – mondta el Beliczky Andrea szakedző, aki gyakorlatokat bemutatott a test felfrissítésére.
tovább
Fésűs Nelly és Polyák Lilla ˝elfelejtették˝, hogy ellenfelek
A színésznők, ahogy Kovács Lázár fogalmazott, úgy indultak neki a bevásárlós versenyszámnak, mint a ˝barinők˝. Éppen csak nem beszélték meg, mit kell még lekapniuk a polcról, bár Nelly így is Lillának köszönheti, hogy nem feledkezett meg a borról...
tovább
Fésűs Nelly: ˝Akkor még boldogok voltunk együtt, de már elmúlt˝
A színésznő és párja, Vajtó Lajos közös fotóalbumukat mutatták meg a FEM3 Caféban. Amíg kislányuk, Elza körülnézett a stúdióban, Nelly mesélt arról, hogy mikor ő dolgozott, Lajos elvitte a lányokat a karácsonyi vásárba, és hiányolta, hogy ő is ott legyen, mert szerinte kettesben kevés programot szerveznek. Egy nyaraláson készült romantikus képükről viccesen megjegyezte: ˝Itt még szerettük egymást˝.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS