FEM3 CAFÉ
Szülés utáni alakformálás

Akár a szülés után első héttel neki lehet állni a belső regenerációnak – mondta el Beliczky Andrea szakedző, aki gyakorlatokat bemutatott a test felfrissítésére.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz

2016. március 11. 10:23Kapcsolódó anyagok
Izmosodj otthon, kézisúlyzós edzéssel!
Bánkuti Gabriella és Zákányi Zoltán, személyi edzők megmutatták, milyen gyakorlatokkal lehet átmozgatni a teljes testet, akár otthon is.
tovább
Gimnasztika gyakorlatok pilates elemekkel
Hidvégi Andrea pilates oktató, mutatott előkészítő gyakorlatokat, melyeket akár otthon vagy futás előtt is érdemes kipróbálnod!
tovább
Így mozoghatsz az irodában munka közben!
Kovács Dorina személyi edző a fittneszlabda használatára mutatott gyakorlatokat. Mivel ez az eszköz több irodában is megtalálható, ezért munka közben is el lehet végezni néhány feladatot.
tovább
Harmonizáld a szívcsakrádat jógával
Rácz Ildikó Gigi, jógaoktató olyan gyakorlatokat mutatott, melyek gyógyítják és harmonizálják a szívcsakrát, emellett javítják a légzőszervek működését és a vérkeringést is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS