FEM3 CAFÉ
Menet közben romlott el St. Martinék repülője

A szaxofonművész és felesége Ausztráliába utazott, de a repülő, amivel mentek, fél napos késéssel érkezett meg, mivel menet közben meghibásodott. Szerencséjük, hogy ezt átszállás közben, a földön vették észre, így csak a gép cseréjét kellett megvárniuk.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_utazás   hangszer   repülés   repülő   utazás   zenész

2016. március 10. 10:02Kapcsolódó anyagok
Nem nyaral többet együtt a Kucsera család?
Mikor Tápai Szabina és Kucsera Gábor fia, Bence egy éves volt, a család tíz napot töltött Egyiptomban. Gábornak az volt az első időszak, amikor huzamosabb ideig együtt voltak. Beni éppen akkor kezdett járni, ez pedig a kétméteres sportolónak komoly derékfájást okozott. Szabina elmondta, hogy Gábor ekkor viccesen meg is jegyezte, hogy soha többet nem mennek hárman nyaralni.
tovább
Veszélyben volt Balázs Klári élete?
Az énekesnő elgondolkodott, hogy könyvet írjon utazási élményeikről, hiszen annyi helyen jártak már a világban, hogy kincset érő fotóalbumuk van. Egy ecuadori dzsungelben kirándultak, amikor olyan hangyákkal találkoztak, amelyek védettek, de a csípésük mégis halálos, így fokozottan kellett figyelniük. Klári a tapasztalatról elmondta: nagyon veszélyes dolog a dzsungel.
tovább
Bárdosi Sanyi tilosban járt kisfiával?
A birkózó egyéves kisfiának szerette volna megmutatni, milyen is a hófehér táj, de akkor éppen sehol sem esett, ezért a Mátrába ment a család, ahol hóágyúk segítségével alakították ki a pályát. Sanyi azt mondja, hogy a síelők mellett nem illik szánkózni, de azért ők a pálya szélén csúszkáltak egy kicsit.
tovább
Náray Erika: ˝soha olyan nehéz évem nem volt, mint az az év˝
A színésznő  lányának édesapja Mallorcán él, ezért Erika kitalálta, hogy Kamilla töltsön el egy tanévet apukájával ott is. Ekkor a lány hetedikes volt, a színésznő pedig elmondta, hogy soha olyan nehéz éve nem volt még, mint az az év, amit távol töltöttek egymástól.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS