FEM3 CAFÉ
Így mozoghatsz az irodában munka közben!

Kovács Dorina személyi edző a fittneszlabda használatára mutatott gyakorlatokat. Mivel ez az eszköz több irodában is megtalálható, ezért munka közben is el lehet végezni néhány feladatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   mozgás

2016. március 9. 10:30Kapcsolódó anyagok
Izmosodj otthon, kézisúlyzós edzéssel!
Bánkuti Gabriella és Zákányi Zoltán, személyi edzők megmutatták, milyen gyakorlatokkal lehet átmozgatni a teljes testet, akár otthon is.
tovább
Jógázz reggel már az ágyban!
Az ágyban is lehet jógázni! Ez kifejezetten kedvez azoknak, akik nehezen kelnek ki az ágyból, de szeretik jógával indítani a napot. Hogy hogyan és milyen gyakorlatokat érdemes az ágyban végezni, azt Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatta meg.
tovább
Harmonizáld a szívcsakrádat jógával
Rácz Ildikó Gigi, jógaoktató olyan gyakorlatokat mutatott, melyek gyógyítják és harmonizálják a szívcsakrát, emellett javítják a légzőszervek működését és a vérkeringést is.
tovább
Sosem késő elkezdeni a balettet!
Az egyik leghatékonyabb alakformáló módszer a balett, melyet felnőtteknek is kifejezetten ajánlanak, sőt még férfiaknak is! Mezőfi Beatrix és tanítványai mutattak néhány alaplépést és azt is elárulták, mire kell figyelni, hogy elkerüld a sérüléseket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS