FEM3 CAFÉ
Öngyógyítás: Juss el a tudatalattidhoz!

Gondolataidon keresztül alakíthatod az életedet, amelyek hatással vannak a testedre, kapcsolataidra. A kialakult blokkokat, feszültséget a természetes agyhullámaid erejével oldhatod fel. A módszer alkalmazásáról Szilasi Márti minősített oktató beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: meditáció

2016. március 8. 10:14Kapcsolódó anyagok
Mozgó meditáció dinamikus jógával
Diószegi Ádám jógaoktató a dinamikus jógafajták világába avatta be a nézőket. A videóból kiderül neked melyik lenne a legideálisabb jógatípus.
tovább
Harmónia a nagyvárosban! Bíró Ica meditációs tippjei
Rohanó világunkban szükség van, hogy levezessük a bennünk rejlő feszültségeket. Bíró Ica megmutatta, hogyan kerülhetsz harmóniába önmagaddal.
tovább
Meditációs rekordkísérletre készül Madár Vera és Bebe
Csoportos meditációt szervezett az egyik múzeum, melyen a Jóban Rosszban színésznője és az énekes is részt vesz. A program célja, hogy lehetőséget adjon a látogatóknak arra, hogy moderátorok segítségével rendezzék a gondolataikat.
tovább
A meditáció egyenes út a gyógyuláshoz
A lelki egyensúly megteremtése, a helyes meditációs technikák elsajátítása hatalmas segítség a gyógyuláshoz, de a ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS