FEM3 CAFÉ
Pachmann Péter: ˝Szerelem volt, óriási szerelem˝

A műsorvezető lánya a napokban tölti első születésnapját. Péter azt mondta, hogy most látja csak, hogy valóban létezik az apa-lánya közötti óriási szerelem. ˝Egy angyalt látok benne, egy csodát˝ - mondta el a műsorvezető, és hozzátette: szerencsére sok időt töltenek együtt, ezért úgy érzi, a felesége is elégedett vele.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   pachmann péter

2016. augusztus 1. 10:50Kapcsolódó anyagok
Lajcsi: ˝bemásztak a kerítésen, mint egy gyilkoshoz˝
Az ország trombitása őszintén mesélt Joshinak az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Elmondta, hogy amikor berontottak hozzájuk, azt hitte, hogy ez nem is vele történik, mindemellett viszont nyugodt volt, még akkor is, mikor elvitték a rendőrautóval. Most is nyugodt, hiszen úgy véli, ha kiderül az igazság, ártatlansága is bebizonyosodik.
tovább
Mc Hawer a szakításról: Megfojtottuk egymást
Koczka Gézának két és fél év alatt két kéthetes kapcsolata ment tönkre. Úgy gondolja, mindez azért lehet, mert görcsösen próbált találni valakit, és a sok érzelemhiányt próbálta ráontani az aktuális partnerre. Legutóbbi párja túl soknak találta mindezt, jelenleg pedig nagyon egyedül van.
tovább
Megrázó vallomás: Kulcsár Edina a családi tragédiáról
Az egykori szépségkirálynő tragédiasorozata nem ért véget: a napokban elveszítette szeretett nagybátyját. Edináék a kórházban két órán keresztül álltak a holttest felett, mialattő maga is átértékelte az életet. A fájdalomból eredő tapasztalatról elmondta: ˝Nem érdekel semmilyen veszteség, amit elvettek tőlem˝. Úgy érzi, felnőtt, és a család tölti be nála a legfontosabb szerepet.
tovább
Pachmann Péter élvezi a lányos apuka szerepet
A műsorvezető eddig fiús apuka volt, de három héttel ezelőtt megszületett kislánya, Anna. A tündéri csöppség már az első pillanattól kezdve megbabonázta apukáját, aki elárulta, azóta is folyton becézgeti gyermekét és nagyon boldog, hogy fia után végre született egy kislánya is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS