FEM3 CAFÉ
Izmosodj otthon, kézisúlyzós edzéssel!

Bánkuti Gabriella és Zákányi Zoltán, személyi edzők megmutatták, milyen gyakorlatokkal lehet átmozgatni a teljes testet, akár otthon is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   izom   sport

2016. augusztus 2. 10:30Kapcsolódó anyagok
Jógázz reggel már az ágyban!
Az ágyban is lehet jógázni! Ez kifejezetten kedvez azoknak, akik nehezen kelnek ki az ágyból, de szeretik jógával indítani a napot. Hogy hogyan és milyen gyakorlatokat érdemes az ágyban végezni, azt Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatta meg.
tovább
Erdélyi Mónika megtapogatta a dagadó izmokat
Bicepszre gyúrt Joshi Bharat Czanik Balázs testvérével, Krisztiánnal. Mónika pedig csak ámult a dagadó izmokon, sőt még meg is tapogatta az edző karját…
tovább
Szuper combfeszesítő gyakorlatok tavaszra
 A combformálás egyik leghatékonyabb gyakorlata a guggolás. Kövesdi Dia személyi edző megmutatta, hogyan kell helyesen végezni ezt a gyakorlatot és további combfeszesítő tippeket is adott.
tovább
Mozgó meditáció dinamikus jógával
Diószegi Ádám jógaoktató a dinamikus jógafajták világába avatta be a nézőket. A videóból kiderül neked melyik lenne a legideálisabb jógatípus.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS