FEM3 CAFÉ
Lajcsi: ˝bemásztak a kerítésen, mint egy gyilkoshoz˝

Az ország trombitása őszintén mesélt Joshinak az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Elmondta, hogy amikor berontottak hozzájuk, azt hitte, hogy ez nem is vele történik, mindemellett viszont nyugodt volt, még akkor is, mikor elvitték a rendőrautóval. Most is nyugodt, hiszen úgy véli, ha kiderül az igazság, ártatlansága is bebizonyosodik.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: börtön   család   fem3café_joshi   galambos lajos   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   zenész

2016. március 3. 9:35Kapcsolódó anyagok
Mc Hawer a szakításról: Megfojtottuk egymást
Koczka Gézának két és fél év alatt két kéthetes kapcsolata ment tönkre. Úgy gondolja, mindez azért lehet, mert görcsösen próbált találni valakit, és a sok érzelemhiányt próbálta ráontani az aktuális partnerre. Legutóbbi párja túl soknak találta mindezt, jelenleg pedig nagyon egyedül van.
tovább
Megrázó vallomás: Kulcsár Edina a családi tragédiáról
Az egykori szépségkirálynő tragédiasorozata nem ért véget: a napokban elveszítette szeretett nagybátyját. Edináék a kórházban két órán keresztül álltak a holttest felett, mialattő maga is átértékelte az életet. A fájdalomból eredő tapasztalatról elmondta: ˝Nem érdekel semmilyen veszteség, amit elvettek tőlem˝. Úgy érzi, felnőtt, és a család tölti be nála a legfontosabb szerepet.
tovább
Győzike a börtönről: ˝még jól is jött volna˝
Nagyon megviselte a Gáspár családot az ítélethozatal.
tovább
Erre kérte Galambos Lajost édesapja a halálos ágyán
Fekete luxusautójáról kellett lemondania Galambos Lajosnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS