FEM3 CAFÉ
Erdélyi Mónika megtapogatta a dagadó izmokat

Bicepszre gyúrt Joshi Bharat Czanik Balázs testvérével, Krisztiánnal. Mónika pedig csak ámult a dagadó izmokon, sőt még meg is tapogatta az edző karját…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   erdélyi mónika   fem3café_fitnesz

2016. március 1. 11:01Kapcsolódó anyagok
Szuper combfeszesítő gyakorlatok tavaszra
 A combformálás egyik leghatékonyabb gyakorlata a guggolás. Kövesdi Dia személyi edző megmutatta, hogyan kell helyesen végezni ezt a gyakorlatot és további combfeszesítő tippeket is adott.
tovább
Mozgó meditáció dinamikus jógával
Diószegi Ádám jógaoktató a dinamikus jógafajták világába avatta be a nézőket. A videóból kiderül neked melyik lenne a legideálisabb jógatípus.
tovább
Tudod, mi Erdélyi Mónika eredeti foglalkozása?
Gergely Róbert egy színházi szerepre kérte fel a műsorvezetőt, akiről a FEM3 Caféban kiderült, mennyi mindenhez ért. Fiatalkorában színésznő vagy pszichológus szeretett volna lenni, de végül közgazdászként végzett. Egyetemi képzésben elvégzett egy párkapcsolati terápia kurzust, e mellett pedig a cukrászathoz is ért.
tovább
Búcsú az integető hájtól – Ne hanyagold a karedzést!
Hamarosan a hosszú ujjú felsőket rövidre cseréljük, ezért nem árt, ha már most elkezdjük formálni karunkat. Czanik Balázs segítségével az integető izmokat vagyis a tricepszet kezdheted formálni!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS