FEM3 CAFÉ
Mozgó meditáció dinamikus jógával

Diószegi Ádám jógaoktató a dinamikus jógafajták világába avatta be a nézőket. A videóból kiderül neked melyik lenne a legideálisabb jógatípus.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   jóga

2016. február 26. 10:36Kapcsolódó anyagok
Különleges eszközök jógához!
Ha nem vagyunk hajlékonyak, de jógázni szeretnénk, akkor sem szabad feladni, hiszen ma már jógaeszközök segítségével könnyedén végezhetjük a gyakorlatokat. Spala Korinna jógaoktató, megmutatta, hogy hogyan is alkalmazzuk ászanák közben a jógatéglát és a hevedert.
tovább
Párkapcsolatsegítő páros jóga
 A párosan végzett gyakorlatok segítenek, hogy türelmesebb legyél a pároddal, jobban odafigyeljetek egymásra és ez a hétköznapokban is nagy segítséget nyújthat, mondta Medvegy Gergely jógaoktató. Gyakorlás közben egymást segítve mélyítik az ászanákat, melyeket Kodó Anita és Csíkvári Veronika mutatott be.
tovább
Jógagyakorlatok ülőmunkát végzőknek!
A rossz tartás sok ülőmunkát végző emberre jellemző. A jóga segíthet kompenzálni az előreeső vállakat, de az ülést is képes ellensúlyozni némi csípőnyújtó gyakorlattal. Almásy Csilla jógaoktató megmutatta, milyen gyakorlatokat végezzünk…
tovább
Egyedülálló: jógát oktat a börtönben nőként
Bakonyi Panni jógaoktató az első olyan ember Magyarországon, aki jógaórát tart büntetés-végrehajtási intézményben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a fajta mozgás fizikailag, lelkileg és mentálisan is jó hatással van a fogvatartottakra. A távoli cél, hogy a börtönben is legyen olyan, aki társainak tud órákat tartani.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS