FEM3 CAFÉ
Nem hiszed el, hányan élnek együtt Csézyék

Az énekesnő elmondta: semmit sem ér az élet, ha nincs kivel megosztani. Igazi harmónia veszi őt körül, és nemcsak a magánéletében, hanem a karrierjében is minden a helyén van, az éneklés mellett sikeres divattervező is. Csézy és férje hét macskával és négy kutyával élnek együtt. Az énekesnő szerint ők is nagyban hozzájárulnak a szép, családi élethez.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   család   csézy

2016. február 18. 11:33Kapcsolódó anyagok
Csézy: ˝most egy kicsit holtpont van˝
Az énekesnőnek rengeteg teendője van mostanában, dolgozik legújabb lemezén, mely Vietnámban jelenik majd meg, ráadásul egy lakásfelújítás közepén tartanak a férjével…
tovább
Álomszép esküvői ruhák – Sztárok menyasszonyként!
Hódi Pamela és Kulcsár Edina is megmutatta már, hogyan áll rajtuk egy-egy meseszép esküvői ruha. Király Linda akár egy lufiból készült, extrém kreációt is bevállalna a nagy napon. Csézy pedig maga tervezte gyönyörű ruhakölteményét a menyegzőre. Nézd meg, hogyan áll sztárjainkon a menyasszonyi ruha!
tovább
Csézy tízévesen többet keresett, mint az édesanyja
Az énekesnőnek tíz éves kora óta vannak fellépései, már akkor többet keresett mint az édesanyja tanárnőként…
tovább
A Maldív-szigeteken tölti nászútját Csézy és párja
Az esküvő óta ugyanis még nem volt alkalmuk nászútra menni férje munkája miatt, de most februárban pótolják és tíz napot csak a pihenésre szánnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS