FEM3 CAFÉ
Saját fűszerkeveréket alkotott Fásy Ádámnak

A mulatás mestere egy jó kapcsolat révén gyárban keverteti ki a saját keverékeit, amit Fásy-fűszernek nevez. A FEM3 Caféban harcsaderekat sütött, amelyhez az általa megálmodott halfűszert használta.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fásy ádám   fem3café_konyha   fűszer   kapcsolat   konyha

2016. február 18. 11:16Kapcsolódó anyagok
Őrület! 18 kilót fogyott Fásy Ádám
 Fásy Ádám életmódot váltott és már majdnem elérte ˝versenysúlyát˝. A FEM3 Café konyhájában egyik kedvenc menüjét készítette el, ami nem más, mint a Harcsaderék jázminrizzsel, és a majonézes tojássaláta kaviárral.
tovább
Fásy Ádám: Az idegeim felmondták a szolgálatot
A bulvársajtó valótlanságokat állított róla, ezért a műtét után nem tudott pihenni Fásy Ádám. Az idegei teljesen felmondták a szolgálatot, de most már sokkal jobban érzi magát, mondta Fásy.
tovább
Gyorsan elkészíthető tökfőzelék és fasírt Fásy-módra
Elkészült a gyors és egyszerű ebéd, melyet Fásy Ádám készített el a FEM3 Café konyhájában!
tovább
Könnyű tökfőzelék Fásy Ádám módra
Fásy Ádám megmutatta, hogyan készül az igazán finom tökfőzelék fasírttal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS