FEM3 CAFÉ
Depressziót okozhat a glutén?

A manapság népszerű diéták többsége nem csak a szénhidrát csökkentés céljából javasolja a pékáruk, tészták fogyasztásának mellőzését. Egyes felvetések szerint a gabonák egyik összetevője, a glutén amellett, hogy jelentősen lelassíthatja a fogyást, az egész szervezetre kiterjedő panaszokat is okozhat, ilyen például a depresszió is. Vági Zsolt táplálkozási szakértő mesélt arról, hogy mi mindenért lehet felelős a glutén…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: depresszió   étel   étkezés

2016. február 17. 10:47Kapcsolódó anyagok
Mentális zavarokat okozhat az étkezésünk
Ujhelyi-Illés Orsolya táplálkozási tanácsadó a GAP-szindrómával kapcsolatban elmondta, hogy az, hogy az emberek egyre több élelmiszerre érzékenyek, civilizációs betegség. Bizonyos ételeket a szervezet nem tud úgy megemészteni, mint a nagyszülőké, e mellett étkezésünkben vannak olyan anyagok megváltoztatják a hangulatunkat, az észlelésünket.
tovább
A szakértő válaszol: Hogyan kerülheted el a karácsonyi depressziót?
A nézők kérdéseire Makai Gábor pszichológus válaszolt.

tovább
A szakértő válaszol: Magányos vagyok! Mit tegyek?
A nézők kérdéseire Böhönyey Márta pszichológus válaszolt.
tovább
Húzd ki a szeretteidet a depresszióból!
Ünnepek előtt felerősödhet az emberekben az érzés, hogy magányosak. Ha közeli ismerősödet vagy családtagodat érinti ez a probléma, nem árt néhány dologra odafigyelni. Böhönyey Márta pszichológus szerint fontos, hogy meghallgassák egymást az emberek és az is lényeges, hogy nem kell egyetérteni az érintettel, hanem együtt kell érezni vele!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS