FEM3 CAFÉ
Bútorböjt: csak azt vedd meg, amire szükséged van!

Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus szerint érdemes kölcsönözni vagy megosztani azokat a tárgyainkat, amelyeket évente csak néhány alkalommal használunk. Egy lakás berendezésekor tudni kell, mire van szükségünk, és érdemes olyan dolgokkal körülvenni magunkat, amik nélkülözhetetlenek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bútor   lakberendezés   szakértő

2016. február 16. 10:00Kapcsolódó anyagok
Hogyan kell megfogni a pénzt?
A spórolás döntés kérdése, mindenből lehet félretenni mondta Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó. Számtalan megtakarítási tipp közül válogathatsz. Például tedd ki az aprót és figyeld az akciókat, így felkészülhetsz a nemvárt kiadásokra is.
tovább
A szakértő válaszol: Hogyan kommunikálj a párod szüleivel?
A nézők kérdéseire Roboz Zsóka életvezetési tréner válaszolt.
tovább
Extrém lámpák a lakberendező ajánlásával!
Telefonnal változtatható a lámpa színe? Igen! A 2016-os trend különlegességeiről és lámpatrendjeiről beszélt Sigmond-Kiss Zsófi és Witmann Beáta lakberendező.
tovább
Tokár Tomi igazi legénylakásban él
Ebben a hideg időben jól esik bekuckózni otthonunkba, ám nem mindegy milyen tárgyak, színek vesznek körül minket. Az Otthontérkép műsorvezetője. Tokár Tomi elárulta, igazi legénylakásban él, eddig nem tett különbséget a téli és a nyári berendezés között, de úgy döntött, megfogadja Hadnagy Tímea lakberendező tanácsait…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS