FEM3 CAFÉ
Joshi zavarba jött Südi Iringó szexi táncától

A táncos a bachata alapjait mutatta meg a műsorvezetőknek. Joshival olyan intim táncot mutattak be, hogy még a tapasztalt műsorvezető is zavarba jött tőle. Csípőtekerés, szerelmes simogatás és hosszú szemezés is belefért ebbe a tartalmas néhány percbe.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   latin tánc   tánc

2016. február 12. 10:25Kapcsolódó anyagok
Sokan megdöbbennek Kustánczi Lia érintésétől
A csinos DJ elárulta, ha valakinek meg szeretne köszönni egy beszélgetést, akkor búcsúzáskor megérinti a másik könyökét. Ezt a legtöbben jóleső döbbenettel fogadják, mert érzik, hogy őszinte beszélgetésben volt részük. Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szerint, nagyon fontos a kommunikációnak ez a csatornája a társas kapcsolatokban és a szexuális életben is.
tovább
Motiváció: Eddz a pároddal!
Kovács Dorina és Kármán Fanni személyi edzők mutattak olyan gyakorlatokat, amelyeket ketten lehet végezni, ezzel remélve, hogy több időt töltünk mozgással, hiszen a párunkat csak nem hagyjuk cserben.
tovább
Próbáld ki Natalie Portman alakformáló edzését!
 Nem csak a színésznő, a híres fehérnemű modellek is ezzel az edzésmódszerrel készülnek fel a bemutatókra, fotózásokra. Lóránt-Szemző Fruzsina, tréner avatta be a FEM3 Café műsorvezetőit a különleges edzés alapgyakorlataiba.
tovább
Hozd magad formába a szülés után!
 A szülés után következő hetek-hónapok feladata elsősorban a baba ellátása és nevelése, ugyanakkor saját magadról sem feledkezhetsz meg. Haraszti Péter személyi edző és Pécsiné Haraszti Anna mutatott regenerációs gyakorlatokat a terhesség utáni időszakra.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS