FEM3 CAFÉ
Agárdi Szilvi ámulatba ejtette az Édes Élet stábját

 Az Édes Életben a fiatal énekesnő saját világába vezeti be Mónikát. A FEM3 Café műsorvezetője elmondta, különleges élmény volt számára a Szilvivel eltöltött idő, és azt is elárulta, a forgatáson a stábtagokat teljesen elvarázsolta fiatal lány éneke.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: agárdi szilvi   agárdi szilvia   édes élet   énekesnő

2016. február 11. 10:30Kapcsolódó anyagok
Barátai szervezték Mahó Andrea koncertjeit
Egy hónapig készült a My Fair Ladyre Amerikában az énekesnő, ahol barátaival járt végig olyan kultikus helyeket, mint Hollywood, vagy Las Vegas. Elmondta: ahová megy, énekelnie kell, mert így tud örömet okozni, barátai pedig koncerteket szerveztek neki, míg kint tartózkodott.
tovább
Agárdi Szilvia: Sose add fel
Hallgasd meg Te is Agárdi Szilvia dalát!
tovább
Agárdi Szilvi: „aranyosan hoztak nekem egy tükröt”
Agárdi Szilvia Joshinak mesélt arról, milyen is egy látássérült élete. A Voicban feltűnt énekesnő, elárulta, ő megtanulta magát sminkelni. Számár a hang a lélek tükre, ebből megérzi az emberek lelki állapotát. Hogy mi az a mimika, azt elképzelni sem tudja…
tovább
Pál Dénes Agárdi Szilvit fotózta
A Voice győztesének, Pál Dénesnek nem csak szép, hanem jó szeme is van, például a fotózáshoz. Bár még csak amatőr ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS