FEM3 CAFÉ
Judy: ˝Soha nem éreztem azt, hogy véget kell vetni az életemnek˝

Tizennyolc év telt el az énekesnő szörnyű balesete óta, melyben az arca nagy részét elvesztette. Judy elárulta, korábban mindig a szépséggel volt elfoglalva és folyton elégedetlenkedett, talán ezért történt vele mindez. A műtétek után nehezen szokta meg az új arcát, mely a mai napig zsibbad, de szerencsésnek érezte magát azért, hogy életben maradt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baleset   énekesnő   fem3café_joshi   judy   műtét

2016. február 9. 10:55Kapcsolódó anyagok
Judy nagy álma teljesült karácsonykor!
 Az énekesnő régi vágya volt, egy karácsonyi dal és klip, melyet idén el is készített a Groovehouse. A kész videót szenteste láthatták először a rajongók.
tovább
Őt hiányolják a karácsonyfa alól Judyék
A Groovehouse együttes tagjai már tizennyolc éve ünneplik együtt a karácsony első napját, mivel minden évben koncerteznek ilyenkor. Az énekesek annyira „összenőttek”, hogy Zsolt már Majával, Judy négyéves lányával is nagyon szoros kapcsolatban van. Judy elmondta, hogy annyira jó a viszony köztük, hogy nemcsak 25-én kéne találkozniuk, hanem a karácsonyfa alatt is elférne az énekes.
tovább
Judy kislányát elvarázsolják a mesék
Maja, a két és fél éves gyermekekhez hasonlóan nagyon szereti a meséket, de legfőképpen az állattörténetek varázsolják el.
tovább
Gyereke miatt váltott életmódot Judy
Az énekesnő az Édes Életben szeretné megmutatni, hogy édesanyaként is tud a zenével foglalkozni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS