FEM3 CAFÉ
Jógagyakorlatok ülőmunkát végzőknek!

A rossz tartás sok ülőmunkát végző emberre jellemző. A jóga segíthet kompenzálni az előreeső vállakat, de az ülést is képes ellensúlyozni némi csípőnyújtó gyakorlattal. Almásy Csilla jógaoktató megmutatta, milyen gyakorlatokat végezzünk…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   jóga   sport

2016. február 9. 11:17Kapcsolódó anyagok
Egyedülálló: jógát oktat a börtönben nőként
Bakonyi Panni jógaoktató az első olyan ember Magyarországon, aki jógaórát tart büntetés-végrehajtási intézményben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a fajta mozgás fizikailag, lelkileg és mentálisan is jó hatással van a fogvatartottakra. A távoli cél, hogy a börtönben is legyen olyan, aki társainak tud órákat tartani.
tovább
Reggeli átmozgató jógás edzés
 Ha nem szereted az aerobik típusú órákat, eleged van a sok guggolásból, de fizikailag alaposan megdolgoztató edzésre vágysz, akkor válaszd a dinamikus jógát. Kedvcsinálónak Rácz Gigi, jógaoktató mutatott pár alapgyakorlatot.  
tovább
Jógázd magad nyugodtra!
 Rengeteg kihívás kering az interneten, melyekkel több sportba is belekóstolhatsz. A legújabb őrület például a harminc napos jógakihívás. Hogy mennyit lehet fejlődni mindössze egy hónap alatt és milyen pozitív hatása van a jógázásnak, arról Kelemen Henriettának beszélt Rácz Ildikó Gigi, jógaoktató.
tovább
Láberősítés jógával
Medvegy Gergely és Képes Andrea jógaoktatók a láb és a medenceöv izomzatát erősítő gyakorlatokat mutattak be. Minél tovább kitartod a gyakorlatokat, annál hatásosabbak lesznek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS