FEM3 CAFÉ
Cseke Katinka tanította capoeirázni Joshit!

A Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka capoeira edzéssel küzd azért, hogy elérje az áhított hetven kilós súlyt. Edzőjével, Czanik Balázs, capoeira aerobik oktatóval közösen avatták be a különleges gyakorlatok alapjaiba Czippán Anettet és Joshit.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   cseke katinka   czanik balázs   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   fogyás   jóban rosszban   jóban rosszban szereplők

2016. február 8. 10:50Kapcsolódó anyagok
Próbáld ki Natalie Portman alakformáló edzését!
 Nem csak a színésznő, a híres fehérnemű modellek is ezzel az edzésmódszerrel készülnek fel a bemutatókra, fotózásokra. Lóránt-Szemző Fruzsina, tréner avatta be a FEM3 Café műsorvezetőit a különleges edzés alapgyakorlataiba.
tovább
Egyedülálló: jógát oktat a börtönben nőként
Bakonyi Panni jógaoktató az első olyan ember Magyarországon, aki jógaórát tart büntetés-végrehajtási intézményben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a fajta mozgás fizikailag, lelkileg és mentálisan is jó hatással van a fogvatartottakra. A távoli cél, hogy a börtönben is legyen olyan, aki társainak tud órákat tartani.
tovább
Popsiformáló tippek Katus Attilától
Minden nő álma a formás, feszes popsi, amit rendszeres edzéssel és helyes táplálkozással el is érhetsz. Katus Attila személyi edző, mutat pár gyakorlatot, melyekkel Te is elérheted az áhított formát.
tovább
Cseke Katinka letakarítja Madár Verát a pályáról?
Cseke Katinka köztudottan rendmániás - Madár Vera ezért nagyon tartott kolléganőjétől a takarítós versenyszámban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS