FEM3 CAFÉ
Mc Hawer a szakításról: Megfojtottuk egymást

Koczka Gézának két és fél év alatt két kéthetes kapcsolata ment tönkre. Úgy gondolja, mindez azért lehet, mert görcsösen próbált találni valakit, és a sok érzelemhiányt próbálta ráontani az aktuális partnerre. Legutóbbi párja túl soknak találta mindezt, jelenleg pedig nagyon egyedül van.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   másképpen - beszélgetések joshi bharattal   mc hawer   párkapcsolat   szakítás

2016. február 5. 10:30Kapcsolódó anyagok
Péter Szabó Szilvia ˝pancsikol˝ a szerelemben
Az énekesnő csak úgy sugárzik, amit szerinte annak köszönhet, hogy tele van tervekkel, készülnek új dalai, és a párkapcsolatában is ki van teljesedve. Mivel szeret rajzolni, ruhákat tervezni, egy tervező-grafikus képzésre is beiratkozott.
tovább
Újra van barátnője Zámbó Krisztiánnak?
Az énekes lebarnulva érkezett a stúdióba. A részletekről annyit mondott, hogy ha a férfi szakít a párjával, sokkal jobban ad magára. Noha nem akart belemenni a témába, Váczi Gergő rákérdezett, hogy jelenleg egyedül van-e, amire Krisztián határozott válasza az volt, hogy nem.
tovább
A szakértő válaszol: ha félrelép a párom…
A nézők Hevesi Krisztát faggathatták a megcsalásról. Berki Krisztián mindenáron meg akarta tudni, hogy a szakértő szerint mi számít megcsalásnak…
tovább
Szenvedélybetegeket segít MC Hawer!
 A mulatós zenész már több mint két éve józan, de Czegle Noéminek bevallotta, muszáj volt orvosi segítséget kérnie ahhoz, hogy legyőzhesse függőségét. Az elmúlt években igyekezett minél több ember figyelmét felhívni arra, hogy van kiút a szenvedélybetegségből. Elrettentő példaként saját történetét és régi felvételeit is megosztotta közösségi oldalán.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS